Koppelen met Getmyinvoices

Synchroniseer facturen uit MYBREEX met duizenden andere bronnen. Je kan MYBREEX facturen importeren in GetMyInvoices, en van daaruit synchroniseren met diensten als Google Drive, Dropbox en Microsoft Dynamics 365. Alle documenten kunnen in één centrale locatie bekeken worden, en verstuurd naar bv. jouw boekhouder.

Activeer deze koppeling

De koppeling met GetMyInvoices wordt opgezet vanuit GetMyInvoices. In eerste instantie moet je dus een account aanmaken op hun website of door op de knop ‘Beschikbaar’ te klikken op de GetMyInvoices-tegel in het submenu ‘Integraties’ onder het menu ‘Instellingen’.

Daarna klik je op de plus-knop om MYBREEX toe te voegen aan je gesynchroniseerde accounts.

Klik op ‘Import’ om te kiezen tussen software waarmee je documenten in GetMyInvoices kunt importeren.

In het volgende venster kun je kiezen vanuit welke software je documenten wil importeren in GetMyInvoices. Vink de ‘MYBREEX’-tegel aan door er op te klikken en klik daarna op ‘Continue’.

Er opent zich een MYBREEX-aanmeldvenster. Log in met je logingegevens en kies daarna de bedrijven waarvan je de documenten in GetMyInvoices wil importeren. Mogelijks krijg je hierna de vraag om popup-vensters toe te staan voor GetMyInvoices. Deze zijn noodzakelijk om GetMyInvoices te gebruiken.

Hierna verschijnt het MYBREEX-account waarvan je de documenten met GetMyInvoices wil synchroniseren in de lijst van gesynchroniseerde accounts. In het menu ‘Documents’ zie je nu alle facturen die vanuit MYBREEX gesynchroniseerd zijn met GetMyInvoices.

Je kunt de gesynchroniseerde bestanden nu op hun beurt ook synchroniseren met één van de vele diensten waarmee GetMyInvoices synchroniseert, zoals Dropbox, Google Drive of Microsoft Dynamics 365. Hiervoor ge je opnieuw naar het ‘Sync’-menu om software aan te duiden waarmee je GetMyInvoices gesynchroniseerd wil hebben. In de plaats van ‘Import’ kies je nu voor ‘Export’. Daarop krijg je alle software en diensten te zien waarmee je GetMyInvoices kunt synchroniseren. Kies de software en dienst waarnaar je wil exporteren en klik op ‘Continue’.