Factuurlay-outs beheren

hc_m_d6RybbiIqD8xUlR5G0xisTpyNpyOd2

Verschillende factuurlay-outs beheren

Wijzig uw standaard of aangepaste lay-outinstellingen om uw facturen creditnota’s, offertes te bewerken

Gepersonaliseerde documenten automatisch verzenden is een populaire functie waardoor u veel tijd kunt besparen bij het opmaken en versturen van uw offertes, facturen en creditnota’s.

Er is veel verwarring rond marketing en branding, er zijn meerdere definities, dus wat is branding? Tientallen jaren geleden werd branding gedefinieerd als een naam, slogan, teken, symbool of ontwerp, of een combinatie van deze elementen die producten of diensten van een bedrijf identificeert. Het merk werd geïdentificeerd op basis van de elementen die de goederen en of diensten van de concurrentie onderscheiden.

Vandaag is branding een beetje complexer, maar nog belangrijker in de wereld van marketing. Het is de perceptie die een consument heeft als hij uw bedrijfsnaam, service of product hoort of denkt. Dat gezegd zijnde, het woord ‘merk’ of ‘branding’ heeft een ontroerend doel en evolueert mee met het gedrag van consumenten. Wij beschouwen het als het mentale beeld van wie u als bedrijf vertegenwoordigt voor consumenten. Dat beeld wordt beïnvloed door de elementen, woorden, en creativiteit die eromheen zit.

Hoe personaliseer ik mijn communicatie?

Via ‘Instellingen’ > ‘Huisstijl’ kunt u de standaard templates aanpassen naargelang uw behoeften.

klik op de lijst naast ‘Factuur’ om de beschikbare lay-outs van de facturen te beheren. Standaard is er slechts één lay-out aanwezig, maar u kunt er zoveel aanmaken als u wenst. Om de standaard lay-out te wijzigen klikt u op ‘Editeer’ om de template te wijzigen.

Tip: maak gebruik van achtergronden. Het is heel gebruiksvriendelijk en efficiënt om deze documenten in Microsoft Word op te maken en dan te exporteren naar PDF. Meer informatie vindt u op www.office.com. Indien u vragen hebt en contact opneemt met MyBREEX support, stuur dan zeker de bronbestanden uit Word en in PDF mee.

Opgelet! De voorbeeldfunctie bij ‘Instellingen’ > ‘Brieven’ werkt enkel als er reeds één factuur of één offerte is aangemaakt.

Hoe voegt u een achtergrondafbeelding toe aan uw lay-out?

Via ‘Instellingen’ > ‘Brieven’ kunt u de standaard templates aanpassen naargelang uw behoeften. Klik op de lijst naast ‘Factuur’, ‘Offerte’ of ‘Creditnota’ en vervolgens op ‘Editeer’. Bovenaan de pagina heeft u de mogelijkheid om een achtergrond te selecteren. Kies de achtergrond in PDF die u als achtergrond hebt voorbereid. voorbereid.

Dit bestand gebruikt MyBREEX als achtergrond voor uw documenten.

Hoe wijzig ik de standaard mail die wordt verzonden vanuit MyBREEX?

Via ‘Instellingen’ > ‘Brieven’ kunt u de standaard templates aanpassen volgens uw behoeften. Klik op de lijst naast ‘brief bij Factuur’, ‘brief bij Offerte’ of ‘brief bij Credit Nota’ > ‘Editeer’. Op deze pagina heeft u de mogelijkheid om de standaard brief te wijzigen, rechts ziet u steeds een voorbeeld.

Indien u de hulp wenst in te roepen van onze experten, aarzel dan niet om gebruik te maken van de knop ‘Meld een probleem/Stel een vraag’ rechts onderaan ieder scherm. Onze experten helpen u graag verder. Maatwerk is zeker mogelijk. Neem contact op met uw contactpersoon voor een offerte op maat.

Hoe wijzig ik de achtergrondkleur van een box, kader, cel?

De achtergrondkleur van een box, kader of cel kunt u wijzigen door met de rechtermuisknop te klikken op de cel en vervolgens ‘Cel’ > ‘Celeigenschappen’ te selecteren. In het onderstaande voorbeeld klikken we met de rechtermuisknop in de buurt van het woord ‘Klantcode’.

hc_m_jmf9s2swepfwBRGYFGNZhgWfboOpx0