Automatisch uw brieven printen en versturen

Laat MyBREEX uw brieven frankeren en versturen! 

Met onze service ‘Automatisch brieven printen en versturen door bpost’ kan u, van om het even waar, veilig via uw laptop of mobile device uw documenten versturen met de post. Automatisch brieven versturen is een unieke oplossing waarmee u vanuit MyBREEX, met behulp van enkele muisklikken, alle stappen in het productieproces kan aansturen: van de factuur printklaar maken, afdrukken, in een enveloppe stoppen tot frankeren, bezorgen aan bpost en zelfs de bezorging ervan aan de geadresseerde, in België of in het buitenland. 

Deze oplossing is niet alleen bedoeld voor het verzenden van documenten (facturen, creditnota’s en offertes). Automatisch brieven versturen is ook mogelijk door op de knop ‘Brief’ te drukken onder ‘Bezorg aan de klant:’. Wat is het voordeel? Aanzienlijke tijdswinst, optimale controle en een vereenvoudiging van uw processen. Geen opstartkosten en u betaalt enkel wat u verbruikt.

Het nadeel? Naast de impact op het milieu is er ook een nadeel voor de ontvanger. Papieren facturen kunnen niet automatisch verwerkt worden door uw klant, dus raden wij u aan steeds een digitale factuur ter ondersteuning te versturen. 

Wat kost deze functie? Deze optie kost € 1,50 per verzonden brief en wordt automatisch aan uw MyBREEX-verbruik toegevoegd.