Aanmelden met Microsoft-account

Een populaire vraag bij de MyBREEX-klantendienst gaat over de mogelijkheid om aan te melden met een bestaand Microsoft-account.

✔ Verhoogt effectiviteit, productiviteit en gebruikerservaring
✔ Verhoogde veiligheid: één sterk wachtwoord
✔ Identiteit verificatie
✔ Voldoen aan wet- en regelgeving
✔ Altijd en overal beschikbaar
✔ Eenvoudig e-mails versturen vanuit uw eigen e-mailadres
✔ Veilig back-ups maken naar Microsoft OneDrive

Een Microsoft-account is wat u gebruikt om toegang te krijgen tot veel Microsoft-apparaten en -services. Het is het account dat u gebruikt om u aan te melden bij Skype, Outlook.com, OneDrive, Office, Office 365 en het betekent dat uw bestanden, foto’s, contacten en instellingen u veilig kunnen volgen naar elk apparaat.

Log voortaan in met uw Microsoft-account op MyBREEX en ervaar het gebruiksgemak. Deze dienst is gratis en is onderdeel van onze focus op privacy en veiligheid.

 

hc_m_sgqnnlmAiVyGAZb1IDCMDldKkmEP2g

Klik op ‘SIGN IN WITH OFFICE 365’ of ‘SIGN IN WITH OUTLOOK’ om gebruik te maken van uw Windows-account. Dit wil zeggen dat iedere gebruiker met een geldig Office 365-account, hotmail.com-, outlook.com- of outlook.be-mailadres kan aanmelden op MyBREEX.

Op het bovenstaande scherm zult u aan Microsoft moeten bewijzen dat u effectief eigenaar bent van dit e-mailadres alvorens u toegang krijgt tot MyBREEX.

Toegang verlenen aan MyBREEX om uw profiel te lezen en e-mails te verzenden en toegang geven tot de map van de toepassing dienen maar één keer plaats te vinden en dit zal nadien niet meer gevraagd worden. Er wordt automatisch een nieuw profiel aangemaakt indien de gebruiker nog niet gekend was op MyBREEX.

Succes! U bent nu aangemeld met uw Microsoft-account.